Reproductor de música

dijous, 17 de gener del 2013

Egipte i les seves Etapes

L'Antic Egipte va ser una civilització que va sorgir a l'agrupar els assentaments situats en les riberes de la llera mitjà i baix del riu Nil tenir tres èpoques d'esplendor en els períodes denominats pels historiadors: Imperi Antic, Imperi Mitjà i Imperi Nou.

Egipte té una combinació única de característiques geogràfiques, situada a l'Àfrica nord-oriental i confinada per Líbia, Sudan, el mar Roig i el mar Mediterrani. El Nil va ser la clau per l'èxit de la civilització egípcia, ja que aquest permetia l'aprofitament dels recursos i oferia una significativa avantatge sobre altres oponents: la llacor fèrtil dipositat al llarg dels bancs del Nil després de les inundacions anuals va significar per als egipcis el practicar una forma d'agricultura menys laboriosa que en altres zones, alliberant a la població per dedicar més temps i recursos al desenvolupament cultural, tecnològic i artístic.

La Història  de l'Antic Egipte es separa per dotze grans etapes:


-Període Predinàstic
- Període Protodinástico
-Període Arcaic
-Imperi Antic
-Primer Període Intermedi
-Imperi Mitjà
- Segon Període Intermedi
- Imperi Nou
- Tercer Període Intermedi
- Període Tardà
- Període Hel · lenístic
-Període Romà



divendres, 11 de gener del 2013

Presentació

 Hola lectors,
He decidit fer el Bloc sobre Egipte perque és una de les més Grans Civilitzacions de L'Historia i m'agradva molt el tema de la seva Historia del Deus i costums de la seva vida.

En les pròximes publicacions anire fent una introducció reduïda als temes que tractaré per a que vosaltres pugueu situar-vos a l'època historica i un poc als diferents temes de la seva Civilització.